Компанія Microsoft у своєму магазині додатків опублікувала програму Windows 1.11. Це ностальгічний симулятор старого комп'ютера, який створювався разом з онлайн-кінотеатром Netflix в честь третього сезону серіалу “Дуже дивні справи” (Stranger Things). Звучить дуже дивно. Правда, компанія про це повідомила заздалегідь, так що вихід Windows 1.11 нікого не здивував. У будь-якому випадку, кожен користувачів Windows може відчути себе в 90-их роках, коли Windows тільки почав свій довгий шлях.

У цьому серіалі є головний герой — дівчинка по імені “Одинадцять”, від цього і пішла назва Windows 1.11.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони Не ТЦК, і навіть не пошта: хто може вручити повістку прямо вдома Пенсіонери у паніці через нові вимоги: як не втратити останні копійки Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине
Показати ще

У програмі Windows 1.11 запускається віртуальний комп'ютер, в якому своя файлова система та інтерфейс. Там навіть є графічний редактор Paint! Проте в системі заховано кілька ігор і головоломок з відсиланнями до серіалу “Дуже дивні справи”. Це додаток доступний тільки для користувачів у США.

Microsoft подготавливала публіку для цього анонсу заздалегідь. Спочатку компанія опублікувала дивний твіт з повідомленням “представляємо повністю нову Windows 1.0”.

Нагадаємо, що власники смартфонів вважають, що Android може працювати тільки на смартфонах. Однак, експертам вдалося встановити цю ОС від пошуковика на кнопковий телефон. Дивно, але ця операційка може запускати такі додатки як Viber і YouTube, і навіть Google Chrome. Втім, кнопкові телефони продовжують втрачати свою популярність.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple нахабно обдурила користувачів. Виявляється, захист від попадання води і пилу на iPhone може не спрацювати. У випадку, якщо ваш смартфон потоне, яблучна корпорація не буде його ремонтувати за свій рахунок, і навіть не надасть новий смартфон. Схоже, заявлені функції не працюють, так що перевіряти свій смартфон на захист вкрай не рекомендуємо.

Також Знай.uа писав, що вчені змогли надрукувати дерево на 3D-принтері. Експерти змогли скопіювати волокна дерева, і створити справжню деревину. Враховуючи екологічний стан Землі, вони зробили справжній прорив.