Porsche представила оновлену машину 911 RSR, з якими візьме участь у наступному сезоні чемпіонату світу з перегонів на витривалість в класі GTE Pro і IMSA.

На фестивалі швидкості в Гудвуді в суботу Porsche показала оновлені машини, що базуються на останній 992-й дорожньої версії 911-ї моделі. Схоже, компанія налаштована серйозно, і бажає взяти першість на перегонах.

За словами компанії, цей автомобіль “на 95 відсотків новий”. Це дає нам зрозуміти, що компанія розробила автомобіль практично з нуля.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Втім, від старої версії новинки залишилися фари і гальмівна система, так як вони мають чудові показники. Кевін Єутр та Мікаель Крістенсен наступного сезону будуть захищати свій титул WEC на 911 RSR №92. За кермо машини №91 знову сядуть Джанмарія Бруні і Ріхард Літц.

Вони будуть змагатися з екіпажами з Ferrari і Aston Martin в класі GTE Pro, який зменшиться після відходу Ford і BMW.

Нагадаємо, що власники смартфонів вважають, що Android може працювати тільки на смартфонах. Однак, експертам вдалося встановити цю ОС від пошуковика на кнопковий телефон. Дивно, але ця операційка може запускати такі додатки як Viber і YouTube, і навіть Google Chrome. Втім, кнопкові телефони продовжують втрачати свою популярність.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple нахабно обдурила користувачів. Виявляється, захист від попадання води і пилу на iPhone може не спрацювати. У випадку, якщо ваш смартфон потоне, яблучна корпорація не буде його ремонтувати за свій рахунок, і навіть не надасть новий смартфон. Схоже, заявлені функції не працюють, так що перевіряти свій смартфон на захист вкрай не рекомендуємо.

Також Знай.uа писав, що вчені змогли надрукувати дерево на 3D-принтері. Експерти змогли скопіювати волокна дерева, і створити справжню деревину. Враховуючи екологічний стан Землі, вони зробили справжній прорив.