наприкінці червня генеральний директор компанії Xiaomi Лей Цзюнь підтвердив, що компанія не планує в цьому році випускати нові смартфони лінійки Xiaomi Mi Max і Xiaomi Mi Note. Схоже, користувачі залишаться без нових смартфонів. Правда, є велика ймовірність, що нові гаджети оснастять новими чіпсетами, так що є сенс почекати кілька місяців.

Разом з тим, актуальна модель Xiaomi Mi Max 3, що вийшла рік тому, як і раніше, залишається досить актуальною, особливо для покупців, що віддають перевагу смартфонів з великими екранами. Тепер же для любителів величезних смартфонів з'явилася відмінна можливість заощадити. Тепер Mi Max 3 продається за ціною 175 доларів, що не може не радувати користувачів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

на Жаль, $175 — це більше нового порогу безмитного ввезення інтернет-покупок для фізосіб-одержувачів, який нещодавно знизили до 100 євро. Але ціна все одно виглядає досить привабливою на тлі конкуруючих пропозицій. Враховуючи характеристики смартфона - це відмінна можливість придбати непоганий смартфон за копійки.

Звичайно, процесор Snapdragon 636 далеко не топовий, але для ігор і відео в YouTube продуктивності вистачить з головою.

Нагадаємо, що браузер Firefox незабаром може стати платним. Звичайно, розробники залишать і безкоштовну версію, але з обмеженим функціоналом. Що стосується платній, в ній буде безлімітний vpn-сервіс, а також купа новий фішок, які зроблять використання браузера максимально комфортним.

Як повідомляв Знай.uа, флагманський Samsung Galaxy Note 10 показали на новий рендерах. Тепер гаджет показали з усіх сторін, і в очі кидається камера. У топової модифікації вона буде четверний, а бюджетною - 3 об'єктива. Серед іншого, деякі моделі будуть підтримувати мережу нового покоління 5G, а цінник одного з них буде досягати 1200 доларів.

Також Знай.uа писав, що браслет Xiaomi Mi Band 5 шокував користувачів. Не встигли розпродати Mi Band 4, як в мережі з'явилися перші подробиці про гаджеті нового покоління. Звичайно ж, новинка отримає кольоровий девайс, і купу крутих фішок, за типом чіпа NFC для безконтактної оплати. Правда, гаджет покажуть аж у травні 2020 року.