Компанія HTC, яка давно і, здавалося б, безнадійно загрузла у збитках, продовжує дивувати. Компанія повідомила, що прибуток за весну удавилась. Звичайно, це не означає, що компанія успішно вибралася з кризи. Однак, ховати корпорації теж не варто з ряду причин. Сьогодні HTC опублікувала короткий звіт про результати своєї діяльності в червні і за перше півріччя 2019 фінансового року. І він, на диво, виглядає обнадійливим.

Дивно, адже компанія раніше видаляла свої фірмові програми з Google Play, що натякало на швидкий відхід компанії з мобільного ринку. Та й що стосується самих смартфонів, компанія не так вже й часто випускала флагмани, які могли протистояти тим же самим iPhone і Galaxy S моделей.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Крім того, відносно попереднього місяця зафіксовано зростання виручки і чималий — на 94,07%. Це найкращий результат за останні сім місяців. І якщо відкинути листопад 2018 року, коли виручка була всього на 1% більше, то за цілий рік. Подивимося, що компанія буде робити далі.

Нагадаємо, що браузер Firefox незабаром може стати платним. Звичайно, розробники залишать і безкоштовну версію, але з обмеженим функціоналом. Що стосується платній, в ній буде безлімітний vpn-сервіс, а також купа новий фішок, які зроблять використання браузера максимально комфортним.

Як повідомляв Знай.uа, флагманський Samsung Galaxy Note 10 показали на новий рендерах. Тепер гаджет показали з усіх сторін, і в очі кидається камера. У топової модифікації вона буде четверний, а бюджетною - 3 об'єктива. Серед іншого, деякі моделі будуть підтримувати мережу нового покоління 5G, а цінник одного з них буде досягати 1200 доларів.

Також Знай.uа писав, що браслет Xiaomi Mi Band 5 шокував користувачів. Не встигли розпродати Mi Band 4, як в мережі з'явилися перші подробиці про гаджеті нового покоління. Звичайно ж, новинка отримає кольоровий девайс, і купу крутих фішок, за типом чіпа NFC для безконтактної оплати. Правда, гаджет покажуть аж у травні 2020 року.