З'явилися цікаві факти про те, як "випарувалася" всесвітньо відома база, "сліди" якої нещодавно виявили дослідники Антарктиді.

В західних виданнях було опубліковано звістки про те, що на супутникових знімках не фіксується секретна база. Вчені припускають, що її могло просто занести повністю снігом.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Фахівці хочуть відшукати загублену базу і встановити, кому саме належав раніше даний об'єкт. Фахівці говорять про те, що через зникнення бази з фотознімків, відшукати її буде не так просто. Відшукати пропажу вийде виключно завдяки координатам локації бази.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Про дану базу, яка знаходиться в Антарктиді є дуже багато легенд і ще більше чуток. Одна з версій говорить про те, що базу побудували німці у 40-х роках минулого століття. Основним її завданням, за чутками, була дозаправка тих підводних човнів і судів, які у той час ширилися поруч з Латинською Америкою.

Нагадаємо, Microsoft терміново звернувся до мільйонів користувачів: Windows 10 щось не так.

Як повідомляв Знай.uа планета смерті Нібіру проткнула Сонце, на Землю дуже скоро впаде мегавибух, названо дату кінця.

Знай.uа писав, одеситів поять отрутою: що насправді тече з-під ваших кранів.