Компанія Apple сьогодні досить несподівано оновила ноутбуки MacBook Air і MacBook Pro: дисплей Retina ноутбука MacBook Air тепер підтримує технологію True Tone, а найдоступніший MacBook Pro обзавівся панеллю Touch Bar. Втім, Apple вміє дивувати, і якщо подібні оновлення показувались під час презентації восени, то тепер яблучна корпорація довільно вибирає дату.

Одночасно з цим купертиновский гігант підчистив модельний ряд, прибравши з нього 12-дюймовий MacBook. Одночасно з 12-дюймовим MacBook з офіційного онлайн-магазину зник MacBook Air 2017 року випуску без екрану Retina.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

В заяві CNBC компанія Apple пояснила, що прибрала MacBook з продажу, оскільки він користувався меншим попитом у порівнянні з моделями лінійки Air, які виглядали краще з точки зору співвідношення можливостей і ціни. Однак, раніше повідомлялося, що Apple відкликає Air 2017 року із-за поломок, так що справа точно не показники продажів.

Крім того, Apple знизила вартість ноутбука MacBook Air до $1100, зробивши його найбільш доступною моделлю сімейства. Тепер ноутбуки від яблучної корпорації стоять як iPhone.

Нагадаємо, що докомпанія Google створила новий месенджер, який отримав унікальну функцію. Повідомляється, що новий додаток зможе працювати без підключення до інтернету. Таких функцій немає навіть у Viber і WhatsApp, які користуються популярністю протягом багатьох років.

Як повідомляв Знай.uа глава компанії Huawei назвав головна перевага OS Hongmeng над Android і iOS для смартфонів. В першу чергу, варто відзначити, що нова операційка працює помітно швидше, що позначиться на популярності. До того ж, нова ОС здатна працювати як на планшетах, так і на комп'ютерах і смартфонах. Інші системи не здатні працювати на абсолютно різних пристроях із-за застарілої начинки.

Також Знай.uа писав, що головний міф про Windows нарешті підтвердили. Повідомляється, що при управлінні курсором при завантаженню різних додатків система обробляє інформацію швидше, ніж у випадку, коли курсор залишається на одному місці. Втім, даний баг працював тільки на Windows XP, яка вже не користується популярністю.