Нова версія iOS 13 beta стала доступною для користувачів. Правда, не для всіх.

Публічні бета-версії нових операційних систем доступні всім користувачам, які зареєструвалися в спеціальній програмі тестування на сайті компанії. Оновлення усуває більшість багів і помилок першої збірки і ідентично третин бета-версії iOS 13 і iPadOS для розробників. Правда, помилок було не так вже й багато, але це допоможе уникнути проблем при офіційному виході даної ОС.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Із значущих змін у цій збірці з'явилася функція “Корекції уваги FaceTime”, яка дозволяє з допомогою штучного інтелекту міняти напрямку погляду користувачів при відеовиклик. Раніше користувачі дивилися на дисплей смартфона, а не в камеру. Нейромережа допомогла це виправити.

Також вийшло незначне оновлення iOS 13 і iPadOS beta 3 для розробників — воно виправляє деякі баги і тепер доступно для установки на iPhone 7 і 7 Plus.

Нагадаємо, що браузер Firefox незабаром може стати платним. Звичайно, розробники залишать і безкоштовну версію, але з обмеженим функціоналом. Що стосується платній, в ній буде безлімітний vpn-сервіс, а також купа новий фішок, які зроблять використання браузера максимально комфортним.

Як повідомляв Знай.uа, флагманський Samsung Galaxy Note 10 показали на новий рендерах. Тепер гаджет показали з усіх сторін, і в очі кидається камера. У топової модифікації вона буде четверний, а бюджетною - 3 об'єктива. Серед іншого, деякі моделі будуть підтримувати мережу нового покоління 5G, а цінник одного з них буде досягати 1200 доларів.

Також Знай.uа писав, що браслет Xiaomi Mi Band 5 шокував користувачів. Не встигли розпродати Mi Band 4, як в мережі з'явилися перші подробиці про гаджеті нового покоління. Звичайно ж, новинка отримає кольоровий девайс, і купу крутих фішок, за типом чіпа NFC для безконтактної оплати. Правда, гаджет покажуть аж у травні 2020 року.