Apple може випустити ще одну модель AirPods в цьому році, повідомляється в звіті американської інвестиційної компанії Wedbush. Схоже, компанії мало бездротових навушників, які мало чим відрізняються один від одного. Втім, перші AirPods користувалися величезною популярністю, так що компанія нічого не втратить, якщо випустить вже третю модифікацію цих навушників.

Передбачувані AirPods третього покоління будуть виконані в новому спортивному дизайні і отримають захист від води. Можливо, в гарнітурі будуть датчики для відстеження деяких показників здоров'я, приміром, пульсу. Проте, достовірної інформації немає, так що доведеться дочекатися офіційного дебюту, який відбудеться вже в кінці осені або на початку зими.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Wedbush припускає, що Apple випустить нову модель навушників напередодні новорічних свят.

Нагадаємо, що компанія Apple раптово воскресила одну з перших ігор. Повідомляється, що мова йде про віртуальному покері. І це одна з перших ігор, яку створила яблучна корпорація. Однак, у той час компанія вирішила все ж прибрати гру з магазину. Причина була банальною - Apple вважає, що гра не досить хороша для компанії, і над ним треба ще працювати. І в честь десятиліття компанія все ж повернула легендарний проект в магазин, і кожен бажаючий може його завантажити.

Як повідомляв Знай.uа Sony готує до виходу гнучкий смартфон, який здивує публіку. Що стосується його можливостей, він отримає складаний корпус, а також потужний процесор. До речі, камера отримає 10-кратний зум без втрати якості, що не може не радувати користувачів. Про ціни поки говорити рано.

Також Знай.uа писав, що в 2020 році компанія Apple представить відразу 4 нових iPhone. Один з них буде бюджетником, а от інші здивують користувачів своєю ціною. До речі, гаджети отримають підтримку 5G-мережі, що не може не радувати користувачів.