Оболонка MIUI від Xiaomi , як і раніше є одним з найбільш відомих і зручних інтерфейсів для Android. У цьому році планується випуск довгоочікуваної MIUI 11, але у Xiaomi раптово змінилися плани щодо 10-ї версії прошивки. Схоже, компанія і сама не особливо рада таким зміни, а користувачі тим більше.

Китайський виробник вирішив оновити MIUI 10 на Android 10. Про це офіційно розповів заяви керівник відділу програмного забезпечення смартфонів Чжан Гоцюань. За його словами, подібний підхід позитивно позначиться на можливостях поточної прошивки: з'являться нові функції, буде покращено безпеку, а також додасться повноцінний темний режим. Правда, для користувачів це не найкраща новина, так як далеко не кожен сучасний смартфон може підтримувати роботу Android 10.0. Враховуючи, що раніше Xiaomi випускала мільйони смартфонів-бюджетників, які не здатні працювати коректно з новою версією ОС.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Голова також заявив, що прошивка вже проходить тестування і супроводжував своє повідомлення скріншотами, демонструють виконання оболонки MIUI 10 на Android Q. Однак в поточному вигляді стиль інтерфейсу не пропонує кардинальних змін порівняно з оболонкою на основі Android Pie.

Нагадаємо, що інсайдери розповіли, які iPhone подорожчають до осені. Не секрет, що нові смартфони від яблучної корпорації покажуть вже у вересні цього року. Правда, ціни на гаджети вас просто шокують. За топову версію компанія попросить у покупця 1400 доларів, що нереально багато, навіть для iPhone.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony зробить ігри для PlayStation 4 абсолютно безкоштовними. Це означає, що більшість популярних ігор, яких не було раніше на консолі стануть доступними, та ще й за копійки. Завдяки підписці в 100 гривень під назвою EA Access, кожен користувач зможе насолодитися новими іграми.

Також Знай.uа писав, що не встигли користувачі отримати свої Xiaomi Mi Band 4, як в мережу злили нові подробиці про Band 5. Інсайдери повідомляють, що браслет отримає не тільки оновлений дизайн і поліпшену продуктивність, але і круту функцію, яка сильно здивує користувачів. Звичайно ж, мова йде про ЕКГ. Подібних гаджетів з такою функцією на ринку не так вже й багато, та й коштують вони набагато дорожче.