Раніше в мережі опублікували фотографію, на якій нібито був зображений смартфон iPhone XI Max в руках у користувача. Тепер же з'явилися нові відомості, згідно з якими це виявилася звичайна підробка. Втім, користувачі швидко викрили цю фотографію. Звичайно ж, це було фейком, щоб здивувати публіку.

По-перше, насправді в руках користувача знаходиться не iPhone XI Max, а смартфон Apple поточного покоління. Це вже наводить на думку, що новий смартфон просто примальовували з допомогою комп'ютерної графіки.

По-друге, тримає його не хто інший, як голова компанії Apple Тім Кук (Tim Cook), який розмовляє з дизайнером Джонатаном Айвом (Jonathan Paul «Jony» Ive), вже покинули знамениту компанію. Втім, на це були свої причини.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Презентація нової лінійки смартфонів iPhone очікується у вересні цього року. Крім цього, компанія представить нові планшети, а також ноутбуки. Можливо, ми ще побачимо на початку вересня і AirPods 3.

Нагадаємо, що інсайдери розповіли, які iPhone подорожчають до осені. Не секрет, що нові смартфони від яблучної корпорації покажуть вже у вересні цього року. Правда, ціни на гаджети вас просто шокують. За топову версію компанія попросить у покупця 1400 доларів, що нереально багато, навіть для iPhone.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony зробить ігри для PlayStation 4 абсолютно безкоштовними. Це означає, що більшість популярних ігор, яких не було раніше на консолі стануть доступними, та ще й за копійки. Завдяки підписці в 100 гривень під назвою EA Access, кожен користувач зможе насолодитися новими іграми.

Також Знай.uа писав, що не встигли користувачі отримати свої Xiaomi Mi Band 4, як в мережу злили нові подробиці про Band 5. Інсайдери повідомляють, що браслет отримає не тільки оновлений дизайн і поліпшену продуктивність, але і круту функцію, яка сильно здивує користувачів. Звичайно ж, мова йде про ЕКГ. Подібних гаджетів з такою функцією на ринку не так вже й багато, та й коштують вони набагато дорожче.