Виробник спортивного одягу Nike приділяє багато уваги сучасним технологіям. Черговий доказ цього - нова функція Nike Fit, реалізована у фірмовому додатку для смартфонів Nike, що дозволяє в два рахунки підібрати взуття потрібного розміру онлайн. Звучить дуже просто і геніально, але ось компанія витратила на цю розробку багато ресурсів, щоб довести її до ладу.

Як повідомляє видання The Next Web, в основі “цифровий примірювальній” лежать комп'ютерне зір і машинне навчання. Скористатися рішенням простіше простого: достатньо навести камеру смартфона на свої стопи, після чого за справу візьметься ШІ - алгоритми визначать 13 опорних точок і на підставі цієї інформації в лічені секунди вирахують морфологію ніг, вивівши на екран гаджета потрібний розмір взуття. Втім, для такої технології необхідна підтримка доповненої реальності, яка доступна практично у всіх сучасних смартфонах.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Втім, цим функціональність програми не обмежується. На підставі розміру стоп ПО рекомендуватиме взуття різного розміру залежно від цілей покупки. Навіть для спорту програма підбере потрібний розмір. А якщо вибрати для повсякденної шкарпетки, то розмір взуття може виявитися іншим.

Нагадаємо, що інсайдери розповіли, які iPhone подорожчають до осені. Не секрет, що нові смартфони від яблучної корпорації покажуть вже у вересні цього року. Правда, ціни на гаджети вас просто шокують. За топову версію компанія попросить у покупця 1400 доларів, що нереально багато, навіть для iPhone.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony зробить ігри для PlayStation 4 абсолютно безкоштовними. Це означає, що більшість популярних ігор, яких не було раніше на консолі стануть доступними, та ще й за копійки. Завдяки підписці в 100 гривень під назвою EA Access, кожен користувач зможе насолодитися новими іграми.

Також Знай.uа писав, що не встигли користувачі отримати свої Xiaomi Mi Band 4, як в мережу злили нові подробиці про Band 5. Інсайдери повідомляють, що браслет отримає не тільки оновлений дизайн і поліпшену продуктивність, але і круту функцію, яка сильно здивує користувачів. Звичайно ж, мова йде про ЕКГ. Подібних гаджетів з такою функцією на ринку не так вже й багато, та й коштують вони набагато дорожче.