Компанія AnTuTu опублікувала оновлений рейтинг найбільш продуктивних смартфонів, працюючих під управлінням операційної системи Чоловічий. Дізнайтеся, який смартфон зайняв перше місце в червні цього року.

Рейтинг найшвидших смартфонів був складений за підсумками тестів, які були проведені з 1 по 30 червня цього року. Всі ці смартфони б'ють всі рекорди по продуктивності. Хоча, швидкість роботи не є головним показником крутості смартфонів. Деякі з користувачів при купівлі звертають увагу на камеру, або ж на об'єм акумулятора.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Перше місце зайняв смартфон Nubia Red Magic 3, на другому влаштувався Black Shark 2, а третє дісталося Xiaomi Mi 9 Transparent Edition. Стандартна версія Xiaomi Mi 9 піднялася на четверте місце. Зазначимо, що лідируючі позиції зайняли китайські смартфони, причому від різних виробників.

OnePlus 7 Pro, Meizu 16s, OnePlus 7 і Redmi K20 Pro зайняли п'яте, шосте, сьоме і восьме місця відповідно. Замикають десятку лідерів Samsung Galaxy S10 + і Samsung Galaxy S10.

Нагадаємо, що компанія Apple терміново відкликає лінійку своїх ноутбуків. Причому причина досить серйозна - акумулятори ноутбука можу займатися. Це означає, що практично кожен власник ноутбуків від яблучної корпорації під загрозою. І поки Apple не визнала свою помилку, усі бажаючі можуть поміняти свій акумулятор на гаджеті абсолютно безкоштовно в сервісному центрі Apple.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony продовжує радувати справжніх геймерів. Тепер ціни на популярну консоль PS4 пробили дно. Ігровий гаджет продається за ціною 200 доларів, що не може не радувати користувачів. Геймер можуть придбати повноцінну консоль за 5 тисяч гривень. Правда, ігри можуть обійтися дорого, якщо їх купувати без знижки, так що економити на геймерський проектах треба вміти.

Також Знай.uа писав, що компанія Google планує випустити новий месенджер, який зможе здивувати публіку. Експерти повідомляють, що новинка зможе перевершити навіть WhatsApp, так як крім спілкування за допомогою текстових СМС, додаток здатне здійснювати відеодзвінки.