HTC збирається відродити свою стару лінійку смартфонів Wildfire “першою ластівкою” повинен стати бюджетник HTC Wildfire E. В мережу злили перші подробиці про гаджет майбутнього. Схоже, компанія вирішила зробити ривок, і увірватися на ринок смартфонів знову, як це було кілька років тому.

Отже, смартфон отримає 5,45-дюймовий дисплей з роздільною здатністю HD і співвідношенням сторін 18:9, 5-мегапіксельну фронтальну камеру і подвійну основну з модулями на 13 і 2 Мп. Так, камера далеко не найкраща, але для початку в самий раз. У будь-якому випадку, компнія вже давно не випускала смартфони, так що розібратися з усіма нюансами в сучасному світі буде непросто.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Усередині встановлений 8-ядерний процесор UniSoC SC9863 з графікою PowerVR IMG8322 в зв'язці з 2 ГБ оперативної і 32 ГБ вбудованої пам'яті. Ємність акумулятора 3000 мАч, також “у комплекті” порт microUSB і 3,5-мм роз'єм для навушників. Може здатися, що смартфон отримає застарілі технології. Відзначимо, що компанія не оновлювала лінійку 10 років.

Нагадаємо, що інсайдери розповіли, які iPhone подорожчають до осені. Не секрет, що нові смартфони від яблучної корпорації покажуть вже у вересні цього року. Правда, ціни на гаджети вас просто шокують. За топову версію компанія попросить у покупця 1400 доларів, що нереально багато, навіть для iPhone.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony зробить ігри для PlayStation 4 абсолютно безкоштовними. Це означає, що більшість популярних ігор, яких не було раніше на консолі стануть доступними, та ще й за копійки. Завдяки підписці в 100 гривень під назвою EA Access, кожен користувач зможе насолодитися новими іграми.

Також Знай.uа писав, що не встигли користувачі отримати свої Xiaomi Mi Band 4, як в мережу злили нові подробиці про Band 5. Інсайдери повідомляють, що браслет отримає не тільки оновлений дизайн і поліпшену продуктивність, але і круту функцію, яка сильно здивує користувачів. Звичайно ж, мова йде про ЕКГ. Подібних гаджетів з такою функцією на ринку не так вже й багато, та й коштують вони набагато дорожче.