Слідом за 5G-версією Samsung Galaxy Note10 в базі даних Geekbench засвітилася і звичайна версія смартфона. Опубліковані дані підтвердили специфікації пристрою і продемонстрували його обчислювальні можливості до офіційної презентації. Звичайно ж, інших показників від флагмана ніхто не очікував, так що перевірка була чистою формальністю. тепер же ми знаємо, на що здатний новий флагман від Samsung, який повинен стати конкурентом нового iPhone XI 2019.

Апарат з модельним номером SM-970F побудований на базі восьмиядерного процесора Exynos 9825 і оснащений 8 ГБ оперативної пам'яті. В одноядерному випробуванні Galaxy Note10 набрав 4495 балів, багатоядерний - 10233 бали.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Звичайно, це не рекорд на сьогоднішній день, але топовий процесор показує себе з кращого боку. Враховуючи, що смартфон буде коштувати близько 1200 доларів, інших показників від нього і не чекали.

Нагадаємо, що популярний додаток Google Messages, яка має прийти на заміну Viber і WhatsApp раптово зганьбилося на весь світ. Справа в тому, що компанія так і не змогла довести додаток до розуму, у зв'язку з чим воно не запускалося навіть під час бета-тесту. Схоже, компанії доведеться переглянути свою стратегію створення додатків. Відзначимо, що новий месенджер дозволяє користувачам спілкуватися без використання мережі інтернет.

Як повідомляв Знай.uа флагманський OnePlus 7 Pro очолив рейтинг найбільш потужних смартфонів червня 2019 року. Це означає, що компанії вдалося домогтися відмінної оптимізації системи, у зв'язку з чим робота смартфона за всіма показниками просто відмінна. Правда, ціна за смартфон теж кусається, але у гаджета є всі шанси стати смартфоном цього року, якщо iPhone 2019 не шокує публіку нереальними функціями.

Також Знай.uа писав, що Sony PlayStation 5 шокувала користувачів своєю ціною. Якщо раніше аналітики вважали, що за новий гаджет доведеться віддати близько 500 доларів, то тепер доведеться заплатити в три рази більше.

</p