Преміальний (за китайськими мірками) бренд Hongqi зайнятий виробництвом в основному партійних автомобілів, недоступних звичайним громадянам. Але з 2017 року компанія вийшла в маси, пропонуючи найдорожчі і престижні вітчизняні автомобілі китайським покупцям. Новий кросовер Hongqi HS7 складе конкуренцію Audi Q7, BMW X5 та іншим великим SUV з прицілом на заможних автомобілістів. Схоже, китайський автомобіль хоче затьмарити німецька якість BMW.

У всякому разі, так бачить ситуацію менеджмент Hongqi. Навіть в дизайні можна помітити вплив німецьких кросоверів, хоча в прямому цитуванні HS7 звинуватити не можна. Величезна решітка підкреслює статусність моделі, а хижий пращури головної оптики додає агресивності. Втім, може здатися, що грати вже надто велика, що не завжди добре грає, якщо мова йде про дизайн.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

до Речі, китайський кросовер побудований на старій задньопривідною платформі Toyota Crown, але пропонується в конфігурації з повним приводом. Інтер'єр виявився без дизайнерських одкровень, але всередині багато дорогих матеріалів обробка натуральною шкірою і цінними породами дерева. Дивно, але китайці і тут можуть, якщо мова йде про розкоші.

В залежності від оснащення за новий Hongqi HS7 попросять від 51 до 67 тис дол, що досить нескромно місцевого автопрому, враховуючи, що за таку ціну можна придбати новенький Tesla.

Нагадаємо, що популярний додаток Google Messages, яка має прийти на заміну Viber і WhatsApp раптово зганьбилося на весь світ. Справа в тому, що компанія так і не змогла довести додаток до розуму, у зв'язку з чим воно не запускалося навіть під час бета-тесту. Схоже, компанії доведеться переглянути свою стратегію створення додатків. Відзначимо, що новий месенджер дозволяє користувачам спілкуватися без використання мережі інтернет.

Як повідомляв Знай.uа флагманський OnePlus 7 Pro очолив рейтинг найбільш потужних смартфонів червня 2019 року. Це означає, що компанії вдалося домогтися відмінної оптимізації системи, у зв'язку з чим робота смартфона за всіма показниками просто відмінна. Правда, ціна за смартфон теж кусається, але у гаджета є всі шанси стати смартфоном цього року, якщо iPhone 2019 не шокує публіку нереальними функціями.

Також Знай.ua писав, що Sony PlayStation 5 шокувала користувачів своєю ціною. Якщо раніше аналітики вважали, що за новий гаджет доведеться віддати близько 500 доларів, то тепер доведеться заплатити в три рази більше.