Компанія Apple ой як не любить витоки про нові продукти, але останнім часом їх кількість лише збільшується. Але в наступному році все може змінитися: “яблучний” виробник оголосив війну витокам. І якщо раніше компанія намагалася уникнути їх, то цього разу злодія чекає величезний штраф, який просто шокував користувачів.

Наприклад, про нові iPhone XS Max 2018 року ми вже знали практично всі ще за декілька місяців до презентації. Точно також було й з iPhone 5, і під час презентації компанія не показала нічого нового, адже користувачі дізналися про це смартфоні від інсайдерів за декілька місяців до презентації.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Якщо ж постачальник допустить витоку - йому загрожує штраф у розмірі $25 мільйонів. Плюс до цієї суми - витрати на розслідування. Така сума штрафу точно зупинить зловмисника, якщо він не буде маскуватися.

Нагадаємо, що китайці вирішили здивувати публіку, і представили світу перший электропикап, ціна якого близько 19 тисяч доларів. Це означає, що цей автомобіль зможе дозволити собі величезну кількість водіїв. Правда, у нього є кілька недоліків. Приміром, максимальна швидкість автомобіля обмежена до 110 кілометрів на годину, а запас ходу всього лише 250 км без підзарядки. Втім, за таку ціну доведеться платити, і точно не грошима.

Як повідомляв Знай.uа, інсайдери розповіли, якими будуть iPhone 2020 року. Серед всього варто відзначити 3D-камеру, яка підніме якість фото на новий рівень. Схоже, у звичайних дзеркальних камер з'явиться серйозний конкурент. Враховуючи, що і без цього вони не користуються величезною популярністю на сьогоднішній день, у них просто немає шансів.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple планує випустити новий сервіс з підкастами. Тепер же яблучна корпорація хоче скласти конкуренцію Spotify.