В липні 2019 року в Україні частина провайдерів почала надавати доступ до забороненої російської соціальної мережі "ВКонтакте". Схоже, терміни заборони вже минули, атк що українці можуть законно користуватися цією соцмережею, без використання обхідних шляхів по типу VPN.

За даними цього сайту, як мінімум два інтернет-провайдера "Воля" і Dream line відкрили доступ користувачам до забороненої соцмережі. Втім, це не скасовує того факту, що соцмережа належить російській компанії.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Як повідомлялося, в травні 2018 року колишній Президент України Петро Порошенко підписав указ, який передбачає блокування доступу до російських соціальних мереж, сайтів Mail.Ru Group і Яндекса, а також до ряду телеканалів. Про сервісах Яндекса поки немає ніякої інформації.

Нагадаємо, що китайці вирішили здивувати публіку, і представили світу перший электропикап, ціна якого близько 19 тисяч доларів. Це означає, що цей автомобіль зможе дозволити собі величезну кількість водіїв. Правда, у нього є кілька недоліків. Приміром, максимальна швидкість автомобіля обмежена до 110 кілометрів на годину, а запас ходу всього лише 250 км без підзарядки. Втім, за таку ціну доведеться платити, і точно не грошима.

Як повідомляв Знай.uа, інсайдери розповіли, якими будуть iPhone 2020 року. Серед всього варто відзначити 3D-камеру, яка підніме якість фото на новий рівень. Схоже, у звичайних дзеркальних камер з'явиться серйозний конкурент. Враховуючи, що і без цього вони не користуються величезною популярністю на сьогоднішній день, у них просто немає шансів.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple планує випустити новий сервіс з підкастами. Тепер же яблучна корпорація хоче скласти конкуренцію Spotify.