Презентація компанії Lincoln показала нове покоління позашляховиків Navigator з розширеним переліком стандартного устаткування і трьома стайлінг-пакетами Monochromatic, про що написав портал avtoblog.ua. Найбільш вагомим і помітним нововведенням стала функція під назвою Phone As A Key. Це назва говорить сама за себе – з допомогою цієї функції зі свого смартфона можна завести автомобіль.

Але це ще не все! Нова функція Phone As A Key дозволяє водіям використовувати смартфон для блокування центрального замка і відкриття багажника. Необов'язкові пакети Monochromatic для екстер'єру підкладені тільки для топової версії Navigator Reserve в трьох варіантах: Pristine White, Ceramic Pearl і Infinite Black.

Слід звернути увагу на дизайн. Дана інновація є справжнім сучасним трендом, який дозволяє зробити зовнішній вигляд машини куди більш виразним. Для конструювання автомобіля використовуються монохроматичні колірні схеми. Крім цього, вона розширює можливості персоналізації авто.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Важливо відзначити, що в комплектацію Lincoln Navigator увійшли підніжки з електроприводом, підігрів та вентиляція передніх сидінь, бездротова зарядка для смартфонів, а також комплекс безпеки Co-Pilot360. Він включає в себе функцію автоматичного управління дальнім світлом, систему запобігання фронтальних зіткнень, моніторингу сліпих зон, утримання в смузі і камеру заднього виду з омивачем.

Отже, окуляри працюють таким чином: на них встановлені датчики на стилістично кращий варіант, з допомогою чого фіксують маневри автомобіля в режимі реального часу, щоб відповідним чином налаштовувати фантастичне зображення віртуальної реальності.

Наприклад, якщо автомобіль проходить затяжний поворот на дорозі, то пасажирам в цей час буде видно аналогічний маневр з точки зору астронавта «Спейс шаттлу». Розробники надалі будуть доповнювать можливість перегляду адаптованих фільмів та участі у віртуальних конференціях.

Нагадаємо, NASA показало, як світиться орбіта Землі: неймовірні фото з МКС.

Також Знай.ua повідомляв, що Гвоздик заговорив про Донбас й довів українців до сказу: "Чому ми з росіянами стали ворогами?".

Раніше портал Знай.ua писав, Wizz Air підготувала сюрприз пасажирам: варто знати усім, хто зібрався летіти.