KaiOS на сьогоднішній день є третьою за популярністю операційною системою для телефонів після Androidі iOS. Але це все-таки система для звичайних кнопкових телефонів, причому досить молода, так що їй ще є, куди розвиватися. Враховуючи, що мільйони користувачів не хочуть відмовляти від кнопкових девайсів, але хочуть бути онлайн, WhatsApp вирішила зробити сюрприз.

Як повідомляє джерело, KaiOS нарешті отримала додаток WhatsApp. Воно буде предустанавливаться на деякі моделі вже в нинішньому кварталі, а інші можуть встановити з фірмового магазину. Але це можна зробити тільки за умови, що у мобільного телефону 256 МБ оперативної пам'яті або більше. Втім, практично всі нові моделі кнопкових телефонів мають достатні показники продуктивності.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

WhatsApp для KaiOS, як і у випадку старших систем, підтримує і обмін текстовими повідомленнями, і дзвінки. Також підтримується наскрізне шифрування. Відмінна новина для тих, хто ще не готовий переходити на сенсорні смартфони з ряду причин.

Нагадаємо, що в мережу злили дизайн Google Pixel 4XL, який покажуть світу вже в жовтні 2019 року. Серед іншого, інсайдери відзначили потрійну камеру, яка буде робити максимально якісні знімки. Якщо врахувати, що одинарна камера Google Pixel 3 могла конкурувати з подвійною iPhone XS Max, то в цей раз пошуковик точно перевершить яблучну корпорацію. Правда, про ціни поки немає ніякої інформації, але це лише питання часу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi показала незвичайний девайс. Судячи з фото, він отримає витягнутий екран, а також незвичайний корпус. І це все обійдеться користувачеві в 70 доларів, що гарантовано зробить його популярним. По дизайну він чимось нагадує iPhone 5C.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung не готова перевипустити гнучкий смартфон Galaxy Fold. Враховуючи, що девайс коштує близько 2 тисяч доларів, працювати він повинен без будь-яких помилок і проблем. Однак, це компанії поки що не під силу.