У серпні минулого року компанія Xiaomi створила окремий бренд POCO. Пройшов вже майже рік, а під цим брендом вийшов лише один смартфон - Pocophone F1, і то практично відразу після дебюту підрозділу POCO. А чи варто взагалі чекати Pocophone F2? Є дуже велика ймовірність, що ні.

Аналітик компанії IDC Навкендар Сінгх (Navkendar Singh) прогнозує, що незабаром бренд POCO просто закриється. А все через Redmi, який не так давно став незалежним брендом. Схоже, тепер бюджетні смартфони з топовим чіпсетом більше нікому не потрібні. Для цього є бренд Redmi, який став популярним ще в початку 2019 року, коли на прилавках з'явився новий смартфон.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Справа в тому, що в свій час Pocophone F1 став відмінним варіантом смартфона з потужною начинкою і низьким цінником. Зараз цю роль виконують моделі лінійки Redmi K20: хочеш топовий процесор - бери Redmi K20 Pro, хочеш зекономити - купуй Redmi K20. До того ж, розкручувати 2 однакових бренду для Xiaomi практично не має сенсу, до того ж, це дуже затратно.

Нагадаємо, що в мережу злили дизайн Google Pixel 4XL, який покажуть світу вже в жовтні 2019 року. Серед іншого, інсайдери відзначили потрійну камеру, яка буде робити максимально якісні знімки. Якщо врахувати, що одинарна камера Google Pixel 3 могла конкурувати з подвійною iPhone XS Max, то в цей раз пошуковик точно перевершить яблучну корпорацію. Правда, про ціни поки немає ніякої інформації, але це лише питання часу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi показала незвичайний девайс. Судячи з фото, він отримає витягнутий екран, а також незвичайний корпус. І це все обійдеться користувачеві в 70 доларів, що гарантовано зробить його популярним. По дизайну він чимось нагадує iPhone 5C.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung не готова перевипустити гнучкий смартфон Galaxy Fold. Враховуючи, що девайс коштує близько 2 тисяч доларів, працювати він повинен без будь-яких помилок і проблем. Однак, це компанії поки що не під силу.