Ще на початку березня в продаж на території України поступив флагманський смартфон Samsung Galaxy S10, оснащений за останнім словом техніки. Безсумнівно, гаджет можна назвати флагманським, але є одне “але”. Ціни на смартфон з початку продажів сильно кусалися. Далеко не кожен був готовий віддати за девайс близько тисячі доларів, якщо не більше.

За конфігурацію з 8 ГБ ОЗУ і 128 ГБ ПЗУ, яка є найдешевшою з усіх доступних, в магазинах виробника і його партнерів просять близько 28 000 гривень. Це просто колосальна сума грошей, якою цей флагман, швидше за все, взагалі не варто. Якби цінник був значно нижче, більше широке коло покупців міг би дозволити собі покупку такої моделі. Проте, компанія знизила ціни на свої пристрої, так як продаж все ж з кожним місяцем зменшуються.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Виявилося, що купити Samsung Galaxy S10 тепер можна всього за 20 000 гривень, і можна сміливо заявити, що флагман впав в ціні майже на 40%. Втім, це за бюджетну комплектацію, яка теж має купу флагманських фішок.

Нагадаємо, що бета-тестери нової ОС від Huawei під назвою HongMeng зазначили головні відмінності від конкурентів. Наприклад, дизайн нехай все ж нагадує Android і iOS, але відрізняється від них швидкістю роботи. Зазначимо, що продуктивність в рази краще, правда функціонал поки обмежений, адже користувачі тестують тільки основні аспекти ОС. Коли нова прошивка з'явиться на смартфонах - невідомо. Швидше за все, смартфони з'являться вже після початку 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа інсайдери назвали точну дату виходу iPhone 2019. Повідомляється, що нові смартфони покажуть вже в перших числах вересня 2019 року, а якщо бути точніше - 11 вересня. Що стосується дати початку продажів - перша партія стане доступною вже 25 вересня, так що саме час збирати гроші на новий iPhone.

Також Знай.uа писав, що в мережі покажуть Xiaomi Mi Mix 4, який просто знищить iPhone XS Max. Правда, ціна у 21 тисячу гривень трохи здивує користувачів, адже смартфони від Xiaomi рідко коли варті таких грошей. Втім, за цю суму гаджет отримає топовий на сьогоднішній день чіпсет Snapdragon 855, а також 6 пам'яті.