Згідно з останніми повідомленнями, допрацьована версія Samsung Galaxy Fold успішно пройшла випробування на міцність і герметичність. Компанія Samsung вважає, що дефекти, які були виявлені в попередній моделі складного смартфона ще в квітні 2019 року і призвели до затримки запуску, виправлені. Звичайно, це дало нам зрозуміти, що гаджет незабаром знову з'явиться на ринку, а ті, хто вже передзамовив цей гаджет, нарешті-то його отримає. Однак, 20 липня Samsung офіційно заявила, що дата випуску покращеного Galaxy Fold все ще не визначена.

Представники Samsung в Чехії і Словаччині нічого не знають про перевипуск Galaxy Fold. Це означає, що компанія не готова представити смартфон. Звичайно, він працює відмінно, але враховуючи складність конструкції гаджета, можуть з'явитися нові помилки і проблеми, особливо, коли девайс куплять більше мільйона користувачів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, раніше в поточному місяці президент і головний виконавчий директор Samsung Донг Джин Ко (DJ Koh) визнав, що випуск Galaxy Fold відбувся передчасно. Враховуючи ціну смартфона в 2 тисячі доларів, він повинен працювати без помилок.

Нагадаємо, що компанія Vivo готує перший в світі смартфон без отворів під камери і датчики в екрані. Це означає, що вже в 2020 році смартфони будуть мати прямокутний дисплей, без будь-яких отворів. Правда, це може позначитися на ціні, що не сильно радує публіку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Bethesda знищила популярну гру Fallout 76. Повідомляється, що гра про апокаліптичному світі після великого оновлення почала працювати набагато гірше. І якщо раніше помилок у проекті було не так вже й багато, після оновлення їх стало набагато більше. Користувачі вважають, що до самого оновлення гра була більш цікавою.

Також Знай.uа писав, щокомпанія Xiaomi представила крутий шуруповерт за 23 долари. Звичайно ж, він має безліч крутих функцій, серед яких підсвічування, а також потужний двигун, який працює від акумулятора на 2000 маг. Його точно вистачить щоб закрутити кілька сотень шурупів в автономному режимі.