Смартфон отримав екран діагоналлю 6,26 дюйма при дозволі 2340х1080 пікселів з отвором під фронтальну камеру 32 Мп, яка розташована в лівому верхньому куті дисплея. Серцем Huawei Nova 5i Pro стане нова однокристальна система Kirin 810, яка є самою продуктивною зараз, коли мова заходить про обчисленнях, пов'язаних з штучним інтелектом. Однак, Apple у вересні представить новий чіпсет, який перевершить конкурентів з допомогою відмінної оптимізації мережі.

Схоже, компанія не хоче втрачати можливості зайняти лідерські позиції на ринку смартфонів, і продовжує випускати потужні флагмани, які складуть конкуренцію смартфонам від Apple і Samsung.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Що стосується самого смартфона, користувачам запропонують версію з 8 ГБ оперативної і 128 ГБ флеш-пам'яті, а також 8 ГБ оперативної пам'яті і 256 ГБ флеш-пам'яті. В основній камері буде чотири датчика зображення з роздільною здатністю 48, 8, 2 і 2 Мп. Так, камера буде на рівні, так як компанія продовжує випускати камерофони.

Ємність акумулятора складе 4000 маг, смартфон буде підтримувати 20-ватну зарядку. З коробки Huawei Nova 5i Pro буде працювати під управлінням EMUI на базі Android 9.0 Pie. Про ціни поки немає ніяких подробиць.

Нагадаємо, що в мережу злили дизайн Google Pixel 4XL, який покажуть світу вже в жовтні 2019 року. Серед іншого, інсайдери відзначили потрійну камеру, яка буде робити максимально якісні знімки. Якщо врахувати, що одинарна камера Google Pixel 3 могла конкурувати з подвійною iPhone XS Max, то в цей раз пошуковик точно перевершить яблучну корпорацію. Правда, про ціни поки немає ніякої інформації, але це лише питання часу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi показала незвичайний девайс. Судячи з фото, він отримає витягнутий екран, а також незвичайний корпус. І це все обійдеться користувачеві в 70 доларів, що гарантовано зробить його популярним. По дизайну він чимось нагадує iPhone 5C.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung не готова перевипустити гнучкий смартфон Galaxy Fold. Враховуючи, що девайс коштує близько 2 тисяч доларів, працювати він повинен без будь-яких помилок і проблем. Однак, це компанії поки що не під силу.