Android Q ще толком не встигла дістатися до наших смартфонів, як в мережі вже починає з'являтися інформація про наступну за нею версії “зеленого робота”. Після Android Q буде Android R, а вперше згадка останньої ми зустріли в інтернеті тільки в минулому місяці. Примітно, що новий концепт показали на ролику на YouTube.

Зверніть увагу, що це лише концепція, а тому нові функції і поліпшення, які в ній представлені, можуть з'явитися, а можуть і не з'явитися в офіційній фінальної версії ОС. Втім, поглянути на них точно варто.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Наступна версія Android буде вже одинадцятий за рахунком і отримає назву Android R. Серед іншого, не можна не відзначити місце для віджетів на екрані, що точно порадує користувачів.

Також у ролику в один момент з'являється напис “Домашній екран живе разом з вами”, що відсилає нас до повідомлень, які тепер відображаються прямо на Домашньому екрані. Чимось це нагадує екран блокування iOS для iPhone.

Одна з ідей автора концепту, між іншим, запозичена з iOS, але це ні в якому разі не погано. Можливо, у компанії вдасться реалізувати ці фішки, ну а нам залишається лише чекати.

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp незабаром з'явиться на кнопкових телефонів. Правда, далеко не на всіх. Практично всі телефони підтримують від KaiOS, яка дозволяє запускати більшість популярних додатків. І якщо раніше телефони почали підтримувати YouTube, то в цей раз черга дійшла і до месенджера. Всі основні функції на сьогоднішній день доступні для кожного користувача.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung розлютила фанатів гнучким смартфоном Galaxy Fold. В черговий раз компанія так і не змогла виправити всі помилки смартфона. Відомо, що через кілька днів експлуатації цей смартфон почав виходити з ладу. Після цього компанія вирішила переробити смартфон, але по сьогоднішній день не вдалося представити хороший продукт.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple оновила ОС для старих смартфонів і планшетів. Тепер власники iPhone 4 і iPhone 5 можуть оновитися до актуальної версії.