Instagram стався черговий збій, користувачі по всьому світу пишуть про різного роду помилки та проблеми, які стосуються соціальної мережі. Основною проблемою є труднощі зі входом в аккаунт. Схоже, популярна соцмережа має проблеми, і від цього страждають мільйони користувачів по всьому світу.

станом на 9:30 за київським часом, 24 липня, інформацію про збій у роботі програми надходить з Східного та західного узбережжя США, Великобританії, Нідерландів, Німеччини, Франції, Італії, Австрії, України, Австралії, Японії, Малайзії, Іспанії, Туреччини, практично всієї Південної Америки та інших країн. Повідомляється, що проблема поки що не усунуто, і досі невідомо, скільки вона буде існувати.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати" Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців
Показати ще

Звіти про збої почали надходити в районі 15:00 23 липня за київським часом, а пік збою спостерігався у районі 09:00 вже 24 липня. Працездатність сервісу повністю не відновлена, користувачі все ще мають проблеми. Можливо, це проблеми з серверами, але від Instagram офіційних заяв поки не надходило.

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp незабаром з'явиться на кнопкових телефонів. Правда, далеко не на всіх. Практично всі телефони підтримують від KaiOS, яка дозволяє запускати більшість популярних додатків. І якщо раніше телефони почали підтримувати YouTube, то в цей раз черга дійшла і до месенджера. Всі основні функції на сьогоднішній день доступні для кожного користувача.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung розлютила фанатів гнучким смартфоном Galaxy Fold. В черговий раз компанія так і не змогла виправити всі помилки смартфона. Відомо, що через кілька днів експлуатації цей смартфон почав виходити з ладу. Після цього компанія вирішила переробити смартфон, але по сьогоднішній день не вдалося представити хороший продукт.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple оновила ОС для старих смартфонів і планшетів. Тепер власники iPhone 4 і iPhone 5 можуть оновитися до актуальної версії.