Hyundai Lafesta - сучасний елегантний купеподібний седан. Щоб ви краще орієнтувалися, Lafesta являє собою більш стильний і молодіжний варіант Hyundai Elantra. І автомобіль призначений виключно для китайського ринку. У всякому разі, поки. Втім, його дизайн точно сподобається превеликий кількість любителів авто. Практично всі електрокари виглядають футуристично, щоб вказати саме на електродвигун, так і збільшити різницю між автомобілями.

Навіть дивно, що цей седан виглядає дуже приємно. У покупців у КНР, як правило, більш специфічні смаки, тому виробники дозволяють собі пропонувати незвичайні зовні моделі, які більше ніде не продаються. Lafesta ж виглядає охайно, акуратно і дійсно елегантно. Швидше за все, незабаром він з'явиться і на ринку Європи, правда, цін поки що немає.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Логотип компанії розташований на заглушці, приховує порт для зарядки. Задній бампер тут також новий. Про технічної складової даних поки що небагато. Електромотор потужністю 184 л. с. дозволяє автомобілю розвивати 165 км/год максимальної швидкості. Про ємності батареї і запас ходу на одній зарядці інформації немає. Будемо сподіватися, що автомобіль скоро добереться і до України, за приємною ціною.

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp незабаром з'явиться на кнопкових телефонів. Правда, далеко не на всіх. Практично всі телефони підтримують від KaiOS, яка дозволяє запускати більшість популярних додатків. І якщо раніше телефони почали підтримувати YouTube, то в цей раз черга дійшла і до месенджера. Всі основні функції на сьогоднішній день доступні для кожного користувача.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung розлютила фанатів гнучким смартфоном Galaxy Fold. В черговий раз компанія так і не змогла виправити всі помилки смартфона. Відомо, що через кілька днів експлуатації цей смартфон почав виходити з ладу. Після цього компанія вирішила переробити смартфон, але по сьогоднішній день не вдалося представити хороший продукт.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple оновила ОС для старих смартфонів і планшетів. Тепер власники iPhone 4 і iPhone 5 можуть оновитися до актуальної версії.