24 липня представники Xiaomi провели в Києві презентацію, на якій представили нові і не дуже продукти. Головним дебютантом став смартфон Xiaomi Mi A3, який вже через тиждень з'явиться на полицях магазинів. Звичайно ж, цей смартфон привернув до себе практично всю увагу, і ось чому.

Смартфон отримав 6,088-дюймовий AMOLED дисплей, який захищений склом Corning Gorilla Glass 5 з роздільною здатністю HD+ і вирізом-”крапелькою” для фронтальної камери. Під екран вбудований сканер відбитків пальців, як у всіх сучасних флагманів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Різке похолодання йде в Україну: вже можна діставати підштанники та курточки Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Всередині процесор Qualcomm Snapdragon 665, 4 ГБ ОЗУ, 64/128 ГБ ПЗП і акумулятор ємністю 4030 маг з підтримкою швидкої зарядки потужністю до 18 Вт, яка зможе зарядити смартфон менш ніж за годину.

Основна камера тут потрійна: головний 48-мегапіксельний сенсор, ширококутний об'єктив на 8 Мп і 2-мегапіксельний сенсор глибини. Фронтальна камера 32-мегапіксельна. Також є ІІ-функції для більш якісної зйомки.

до Речі, виробник дає цілих 2 роки гарантії, що не може не радувати користувачів, які вічно страждають від подібної проблеми.

Продажу начнуться вже 31 липня, і в залежності від модифікації, у вас попросять від 6 до 7 тисяч гривень.

Нагадаємо, що компанія ASUS представила унікальний ігровий смартфон ROG II. Цей апарат створений для геймерів, які захоплюються мобільними іграми. Втім, це не заважає вам дивитися відео або прослуховувати музику, і навіть спілкуватися у соцмережах. Смартфон має водяне охолодження, так вентилятори, які впровадили в сам корпус.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google хоче оновити популярних смартфонів до Android Q. Зазначимо, що далеко не всі девайси отримають оновлення. Більшість з них є флагманами 2019 року. Правда, в мережі вже показали 11 версію Android R, яка більше нагадує iOS.

Також Знай.uа писав, що гнучкий смартфон Huawei Mate X засвітився в мережі з новими подробицями. Тепер ми дізналися практично всі про це гаджет. Зазначимо, що девайс отримає підтримку мережі 5G, а також потужний процесор Snapdragon 855, який на сьогоднішній день є топовим. Однак, ціна користувачів теж шокує - за гаджет попросять близько 2300 євро.