Tesla працює над революційно новою архітектурою електропроводки, яка скоротить витрату матеріалів і полегшить перехід на автоматизоване виробництво. Компанія подала заявку на відповідний патент. У теорії, це дозволить здешевити виробництво автомобіля, збільшити його довговічність і знизити підсумкову ринкову вартість.

Згідно з заявкою, одні і ті ж контролери будуть керувати кількома пристроями одночасно. Наприклад, контролер у двері буде обслуговувати блокування, а також компоненти аудіо - та освітлювальної систем. Правда, від цього може постраждати захист автомобіля, так як якщо вивести одну систему з ладу, то за нею “впадуть” та інші.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Ця добавка робить каву небезпечною для здоров'я: пийте на свій ризик та страх Вчені виявили людей, чия кров відрізняється від решти - їх серед нас небагато Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців
Показати ще

З кожною новою моделлю Tesla послідовно скорочує кількість використовуваних кабелів. Наприклад, у кожній Model S було встановлено 3 км проводів, а в Model 3 – вже 1,5 км. Проте це не межа: глава компанії Ілон Маск впевнений, що починаючи з Model Y електромобілів Tesla потрібно не більше 100 метрів проводки. Подивимося, що з цього вийде.

Новий підхід не тільки зменшить витрату матеріалів, але і допоможе налагодити складання з допомогою роботів.

Нагадаємо, що компанія ASUS представила унікальний ігровий смартфон ROG II. Цей апарат створений для геймерів, які захоплюються мобільними іграми. Втім, це не заважає вам дивитися відео або прослуховувати музику, і навіть спілкуватися у соцмережах. Смартфон має водяне охолодження, так вентилятори, які впровадили в сам корпус.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google хоче оновити популярних смартфонів до Android Q. Зазначимо, що далеко не всі девайси отримають оновлення. Більшість з них є флагманами 2019 року. Правда, в мережі вже показали 11 версію Android R, яка більше нагадує iOS.

Також Знай.uа писав, що гнучкий смартфон Huawei Mate X засвітився в мережі з новими подробицями. Тепер ми дізналися практично всі про це гаджет. Зазначимо, що девайс отримає підтримку мережі 5G, а також потужний процесор Snapdragon 855, який на сьогоднішній день є топовим. Однак, ціна користувачів теж шокує - за гаджет попросять близько 2300 євро.