Блогер Ice Universe, який відомий завдяки влучними прогнозами щодо майбутніх смартфонів, опублікував в Twitter фотографію захисного скла дисплея Vivo Nex 3, вихід якого очікується найближчим часом. За його словами, унікальність ще не анонсованого смартфона в тому, що екран буде займати всю лицьову панель і бічні грані гаджета. Це означає, що на екрані не буде якихось вирізів в екрані, або ж отворів під камеру. Лицьова панель буде повністю складатися з екрану.

Швидше за все, камера буде висувний. Або виробник розмістить її під дисплеєм - як у недавно показаних прототипах Xiaomi і Oppo.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Можливо, Vivo взагалі відмовиться від фронтальної камери в смартфоні. Компанія вже вдавалася до спірним рішенням, випустивши Vivo APEX 2019 - телефон без єдиного роз'єму.

Нагадаємо, що компанія Samsung нарешті назвала дату виходу покращеної версії гнучкого смартфона Galaxy Fold. Судячи з усього, через кілька місяців компанії вдалося виправити величезна кількість проблем у цьому смартфона, вартість якого досягає на ринку 2 тисяч доларів. Компанія заявила, що після поліпшення протестувала величезна кількість смартфонів, щоб у цьому запуску не було подібних проблем, коли смартфон виходив з ладу через 2 дні.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple переманила до себе головного інженера Tesla. Є дуже велика ймовірність того, що яблучна корпорація розробляє безпілотні автомобілі. В теорії, інженер Tesla стане керівником розробки безпілотних авто, так як про це проекті ми вже не чули за останні роки. Подивимося, що з цього вийде.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила вакуумний пилосос за приємною ціною. На диво, він здатний очистити навіть клавіатуру комп'ютера.