У середині квітня Samsung анонсувала випуск складного смартфона Galaxy Fold, роздрібний дебют якого був відкладений для тестування конструкційних особливостей новинки. За результатами випробувань компанія провела ряд модифікацій пристрою та оголосила дату початку продажів. Схоже, компані нарешті вирішила всі проблеми з девайсом, вартість якого сягає 2000 доларів.

До завершального етапу закритого тестування інженери Samsung проаналізували роботу понад 2000 пристроїв з першої тестової партії, і внесли такі зміни в конструкцію смартфона:

Правда, зміни практично непомітні, якщо порівнювати нову модель із застарілою. І це логічно, так як компанія зробила акцент на надійність в останній доробках, так що дизайнерських змін там і не повинно бути.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Samsung продовжує роботу над оптимізацією більшого числа додатків і сервісів для інтерфейсу сгибаемого пристрою.

Світові продажі Samsung Galaxy Fold почнуться у вересні поточного року, так що саме час збирати дві тисячі доларів.

Нагадаємо, що компанія ASUS представила унікальний ігровий смартфон ROG II. Цей апарат створений для геймерів, які захоплюються мобільними іграми. Втім, це не заважає вам дивитися відео або прослуховувати музику, і навіть спілкуватися у соцмережах. Смартфон має водяне охолодження, так вентилятори, які впровадили в сам корпус.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google хоче оновити популярних смартфонів до Android Q. Зазначимо, що далеко не всі девайси отримають оновлення. Більшість з них є флагманами 2019 року. Правда, в мережі вже показали 11 версію Android R, яка більше нагадує iOS.

Також Знай.uа писав, що гнучкий смартфон Huawei Mate X засвітився в мережі з новими подробицями. Тепер ми дізналися практично всі про це гаджет. Зазначимо, що девайс отримає підтримку мережі 5G, а також потужний процесор Snapdragon 855, який на сьогоднішній день є топовим. Однак, ціна користувачів теж шокує - за гаджет попросять близько 2300 євро.