Представляючи в понеділок свій новий ігровий смартфон ASUS ROG Phone 2, який явно адресований хардкорних геймерів і ентузіастів Android, виробник скромно промовчав про ціни і терміни початку продажів. Однак, на території Китаю відкрили передзамовлення, і в мережі з'явилися ціни на смартфон. Правда, вони можуть вас шокувати.

Як відомо, у смартфона ASUS ROG Phone 2 буде цілих шість версій. На найбільшої китайської онлайн-майданчику JD.com вже доступні для замовлення чотири з шести заявлених варіантів. Для всіх датою відправки зазначено 31 липня. Це означає, що незабаром вони доберуться до своїх покупців.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Отже, базова версія ASUS ROG Phone 2, оснащена 8 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ флеш-пам'яті, пропонується за ¥3499 (~$509). Спеціальна версія Enjoy Peace in Beijing з тими ж об'ємами пам'яті обійдеться трохи дорожче - $537. Ніж версія Enjoy Peace in Beijing відрізняється від звичайної, поки загадка.

Проте, інтерес викликають не ці версії. Топові модифікації шокували користувачів своєю ціною. Пізніше в продаж надійдуть ще дві спеціальні версії: ASUS ROG Phone 2 Extreme Edition за $1162 і ROG Phone 2 Esports Armor за вражаючі $1900. Спеціальне видання Esports Armor буде поставлятися в особливому валізці з набором ігрових аксесуарів і зарядним пристроєм потужністю 30 Вт. Подивимося, якими будуть продажу смартфонів.

Нагадаємо, що компанія Samsung нарешті назвала дату виходу покращеної версії гнучкого смартфона Galaxy Fold. Судячи з усього, через кілька місяців компанії вдалося виправити величезна кількість проблем у цьому смартфона, вартість якого досягає на ринку 2 тисяч доларів. Компанія заявила, що після поліпшення протестувала величезна кількість смартфонів, щоб у цьому запуску не було подібних проблем, коли смартфон виходив з ладу через 2 дні.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple переманила до себе головного інженера Tesla. Є дуже велика ймовірність того, що яблучна корпорація розробляє безпілотні автомобілі. В теорії, інженер Tesla стане керівником розробки безпілотних авто, так як про це проекті ми вже не чули за останні роки. Подивимося, що з цього вийде.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила вакуумний пилосос за приємною ціною. На диво, він здатний очистити навіть клавіатуру комп'ютера.