Rockstar розробляла поодинокі сюжетні доповнення для GTA V, але передумала їх випускати. Про це повідомили датамайнеры, які виявили натяки на DLC в файлах гри. Схоже, у компанії різко змінилися плани. Враховуючи, скільки коштує розробка доповнення до ігор і кількість використаних ресурсів, для скасування запуску повинні бути дуже вагомі причини.

В основі першого сюжету був зомбі-апокаліпсис. Датамайнеры розповіли, що дії повинні були розгортатися на карті з істотно зміненими Лос-Сантосом. Головним героєм доповнення, ймовірно, вибрали Тревора - тільки його ім'я фігурує у файлах невыпущенного DLC. Схоже, компанія не змогла реалізувати це додаток, хоч воно б і підвищило популярність гри, яку показали світові ще в 2013 році.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Друге доповнення було пов'язано з казино Diamond, яке відкрилося 23 липня в GTA Online. У файлах DLC також фігурували Тревор, Майкл і Ламар. Ймовірно, в місіях кампанії герої повинні були пограбувати гральний заклад.

Однак, інсайдери все ж назвали причину відмови - компанія вирішила використовувати ресурси для багатокористувацького контенту, а не для одиночного.

Нагадаємо, що компанія Redmi представила новий ноутбук RedmiBook 14. Звичайно ж, він виявився максимально дешевим. За такий апарат попросять близько 12 тисяч гривень, і це набагато дешевше iPhone. Компанія вже не раз випускала бюджетні гаджети за доступними ціна, і цей раз не став винятком. Правда, на території України він ще не почав продаватися, але це лише питання часу.

Як повідомляв Знай.uа смартфон ASUS ROG Phone 2 продався за 2 дні тиражем в 2.5 мільйона одиниць. Звичайно, це не світовий рекорд, але компанія не могла похвалитися такими показниками. Відразу помітно, що смартфон сподобався публіці, правда ціна сильно впливає на популярність.

Також Знай.uа писав, що ціна ASUS ROG Phone 2 шокувала користувачів. Повідомляється, що гаджет продається за ціною від 500 до 1900 доларів. За такі гроші можна купити новий гнучкий смартфон Samsung Galaxy Fold, або купити потужний ноутбук. Правда, за останні 2 дні смартфон купили 2.5 мільйонів разів, що натякає на його майбутню популярність.