Не секрет, що кращим фітнес-трекером на ринку зараз є Xiaomi Mi Band 4, який став доступний для покупки в червні, але до полиць магазинів цей гаджет дістався тільки в липні, тобто у цьому місяці. Тепер користувачі зможуть придбати новинку, так як раніше із-за дефіциту це зробити було практично неможливо.

За рахунок цього тепер всі українці можуть собі купити такий спортивний браслет, а він пропонує безліч унікальних особливостей. Звичайно про всіх фішках браслета вже все відомо.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Що стосується цін, офіційна рекомендована ціна Xiaomi Mi Band 4 - 1200 гривень, однак тепер, через менш ніж два тижні з моменту початку продажів, його можна купити всього за 995 гривень, тобто набагато дешевше. Правда, доведеться трохи почекати з доставкою. Тепер ми знаємо, у скільки обійдеться популярний браслет. Відомо, що Xaiomi Mi 5 вже розробляється компанією, і буде представлений в наступному році в кінці весни.

Нагадаємо, що компанія Redmi представила новий ноутбук RedmiBook 14. Звичайно ж, він виявився максимально дешевим. За такий апарат попросять близько 12 тисяч гривень, і це набагато дешевше iPhone. Компанія вже не раз випускала бюджетні гаджети за доступними ціна, і цей раз не став винятком. Правда, на території України він ще не почав продаватися, але це лише питання часу.

Як повідомляв Знай.uа смартфон ASUS ROG Phone 2 продався за 2 дні тиражем в 2.5 мільйона одиниць. Звичайно, це не світовий рекорд, але компанія не могла похвалитися такими показниками. Відразу помітно, що смартфон сподобався публіці, правда ціна сильно впливає на популярність.

Також Знай.uа писав, що ціна ASUS ROG Phone 2 шокувала користувачів. Повідомляється, що гаджет продається за ціною від 500 до 1900 доларів. За такі гроші можна купити новий гнучкий смартфон Samsung Galaxy Fold, або купити потужний ноутбук. Правда, за останні 2 дні смартфон купили 2.5 мільйонів разів, що натякає на його майбутню популярність.