Судячи з фото, в Google Pixel 4, схоже, над дисплеєм є якийсь елемент, призначення якого невідомо. Були припущення, що це радар, датчик для функції начебто TrueTone або ж система датчиків для забезпечення безпеки функції розпізнавання особи. Однак, відповідь здивував публіку.

Виявилося, що вірні відразу два варіанти. Над екраном у нових пікселів розташований і радар, і масив датчиків разом з проектором для безпечного розпізнавання особи. Google вирішила сама розкрити цю особливість, опублікувавши рекламне відео та запис у блозі. Виглядає все круто, але чи буде ця технологія дійсно корисною - покаже час.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У разі майбутніх смартфонів, вже відомо, що за допомогою жестів можна буде відключати будильник і відбивати вхідні дзвінки. Явно буде й чимало інших функцій. Правда, будемо сподіватися, що подібна технологія не стане такою ж непотрібною ,як голосові помічники, які вміють тільки підслуховувати за своїми користувачами.

Як це буде працювати і наскільки це буде зручно, дізнаємося вже після перших тестів. Нагадаємо, що гаджет покажуть вже в жовтні цього року, так що чекати залишилося недовго.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi готова випустити новий автомобіль. Звичайно, його ціна приємно здивує користувачів. Всього за 13 тисяч доларів можна отримати сучасний кросовер. Правда, про характеристики даних практично немає, але в салоні буде знаходитися величезний екран для управління системою авто. На жаль, про комплектації даних немає, та й коли автомобіль з'явиться на ринку теж під секретом.

Як повідомляв Знай.uа колишній інженер Nokia розповів, чому смартфони від Nokia на Windows Phone OS провалилися на ринку. Варто відзначити, що виною репутація Microsoft, яка на момент продажу сильно зіпсована. До того ж, провальна Windows 8 відштовхнула користувачів від покупки смартфона на такий же ОС. До того ж, Google Android перевершив Windows за всіма показниками, а Microsoft недооцінила можливості пошукача.

Також Знай.uа писав, що компанія Huawei знову відкладає випуск гнучкого смартфона Mate X. Повідомляється, що корпорація ще не готова представити гаджет публіці, і над ним доведеться ще багато попрацювати.