Згідно з нещодавніми змінами, знайома іконка мікрофона на панелі пошуку Google може незабаром піти в минуле. Втім, пошуковик знайшов йому гідну заміну.

На деяких смартфонах старий “Голосовий пошук” Google змінився на логотип “Асистента”. Підказка теж стала іншою: замість “Скажіть Ok, Google” додаток показує “Запитай свого помічника”. Відкривається все той же знайомий інтерфейс, що і раніше, але пошук тепер виконується помічником, а результат відображається на окремій панелі. У теорії, це спростить навігацію в смартфоні з допомогою голосових помічників. Однак, компанії варто зосередитися на інших проблемах, таких як наявність вірусів в додатках Google Play, або ж жахливе якість сервісів за типом Gmail. Проте, компанія вирішила, що прибрати іконку мікрофона при пошуку - відмінна ідея.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Голосовий пошук Google існує вже багато років і працює на більшій кількості мов, ніж помічник. Тим не менш, Google хоче об'єднати всі функції Асистента і прибрати зайві програми.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi готова випустити новий автомобіль. Звичайно, його ціна приємно здивує користувачів. Всього за 13 тисяч доларів можна отримати сучасний кросовер. Правда, про характеристики даних практично немає, але в салоні буде знаходитися величезний екран для управління системою авто. На жаль, про комплектації даних немає, та й коли автомобіль з'явиться на ринку теж під секретом.

Як повідомляв Знай.uа колишній інженер Nokia розповів, чому смартфони від Nokia на Windows Phone OS провалилися на ринку. Варто відзначити, що виною репутація Microsoft, яка на момент продажу сильно зіпсована. До того ж, провальна Windows 8 відштовхнула користувачів від покупки смартфона на такий же ОС. До того ж, Google Android перевершив Windows за всіма показниками, а Microsoft недооцінила можливості пошукача.

Також Знай.uа писав, що компанія Huawei знову відкладає випуск гнучкого смартфона Mate X. Повідомляється, що корпорація ще не готова представити гаджет публіці, і над ним доведеться ще багато попрацювати.