Європейський ринок - далеко не єдине і зовсім не найбільше місце, де світові виробники продають свої автомобілі. Наприклад, Китаї багато ексклюзивних моделей, які більше ніде не можна зустріти.

Проте, компанія Kia вирішила відправити одну з моделей авто підкорювати ринок Європи.

Мова про бюджетний седан Pegas, який створений на платформі Kia Rio. Спочатку компактний автомобіль був представлений в Китаї з 2017 року, але тепер модель називається Kia Soluto і буде продаватися в Еквадорі і на Філіппінах. У 2018 році автомобіль з'явився в Єгипті. Незабаром, автомобіль з'явиться на ринку Європи, і отримає купу цікавих функцій, яких немає у побратимів.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зовні автомобіль чимось нагадує родинний Кіа Ріо, але виглядає все ж простіше. З іншого боку, компанія позиціонує автомобіль доступний. На території Китаю цей автомобіль продається за 7.2 тисячі доларів.

Що стосується конячок під капотом, атмосферне 1,4-літровий бензиновий двигун розвиває 95 к.с. В залежності від ринку з ним в парі працюють 5-ступінчаста механічна КПП і 4-ступінчастий автомат.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi готова випустити новий автомобіль. Звичайно, його ціна приємно здивує користувачів. Всього за 13 тисяч доларів можна отримати сучасний кросовер. Правда, про характеристики даних практично немає, але в салоні буде знаходитися величезний екран для управління системою авто. На жаль, про комплектації даних немає, та й коли автомобіль з'явиться на ринку теж під секретом.

Як повідомляв Знай.uа колишній інженер Nokia розповів, чому смартфони від Nokia на Windows Phone OS провалилися на ринку. Варто відзначити, що виною репутація Microsoft, яка на момент продажу сильно зіпсована. До того ж, провальна Windows 8 відштовхнула користувачів від покупки смартфона на такий же ОС. До того ж, Google Android перевершив Windows за всіма показниками, а Microsoft недооцінила можливості пошукача.

Також Знай.uа писав, що компанія Huawei знову відкладає випуск гнучкого смартфона Mate X. Повідомляється, що корпорація ще не готова представити гаджет публіці, і над ним доведеться ще багато попрацювати.