Франція розробляє нову стратегію оборони космосі, в рамках яких країна планує запустити супутники з бойовими лазерами, які в разі загрози з боку інших супутників “ослепят” ворожі орбітальні апарати.

Схоже, оружейна захист набирає нових обертів, і тепер балістичними ракетами тепер нікого не здивуєш. Подібна технологія нагадує технологію з фільму про Агента 007, ось тільки французи хочуть втілити таку ідею в реальність.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У Франції вважають, що боротьба з ворожими супутниками лазерами краще, ніж підривати їх, створюючи в космосі хмари з уламків.Нагадаємо, що розміщувати в космосі бойові лазери хотів ще Рональд Рейган, який оголосив у 1983 році про програму SDI Defence. Правда, там їх планувалося використати для захисту від ядерної зброї, проте, французи вирішили піти ще далі.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi готова випустити новий автомобіль. Звичайно, його ціна приємно здивує користувачів. Всього за 13 тисяч доларів можна отримати сучасний кросовер. Правда, про характеристики даних практично немає, але в салоні буде знаходитися величезний екран для управління системою авто. На жаль, про комплектації даних немає, та й коли автомобіль з'явиться на ринку теж під секретом.

Як повідомляв Знай.uа колишній інженер Nokia розповів, чому смартфони від Nokia на Windows Phone OS провалилися на ринку. Варто відзначити, що виною репутація Microsoft, яка на момент продажу сильно зіпсована. До того ж, провальна Windows 8 відштовхнула користувачів від покупки смартфона на такий же ОС. До того ж, Google Android перевершив Windows за всіма показниками, а Microsoft недооцінила можливості пошукача.

Також Знай.uа писав, що компанія Huawei знову відкладає випуск гнучкого смартфона Mate X. Повідомляється, що корпорація ще не готова представити гаджет публіці, і над ним доведеться ще багато попрацювати.