Microsoft добре подбала, щоб перевстановити Windows 10 було просто і без необхідності створювати завантажувальну флешку або записувати диск – цей функціонал вже вбудований в цю операційну систему. Однак, компанії цього мало, і тепер користувачі можуть перевстановити ОС більш простим способом.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.uа стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Androidабо IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Користувач WalkingCat, який відомий своїми инсайдами щодо нововведень Windows, в Twitter поділився інформацією про те, що в наступній тестової складання з'явиться нова опція для відновлення операційної системи через меню BootUX, використовуючи дані, що зберігаються в хмарі. Це означає, що ОС буде зберігатися в хмарі, і для переустановки Windows 10 потрібен лише доступ до мережі. Звичайно ж, в 2019 році це точно не проблема.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зміни з'являться в BootUX, яка являє собою розширене меню для діагностики та налаштування Windows 10 – в це меню буде додано скидання операційної системи, переустановка з локального носія, а також відновлення з використанням даних в хмарі. Коли нова технологія з'явиться у збірці - невідомо. Швидше за все, все нові і круті фішки з'являться вже восени цього року.

Нагадаємо, що нейромережа навчили створювати джаз-музику. Експерти змогли навчити нейромережа з допомогою джаз-композицій створювати свою музику, причому в реальному часі. Її можна послухати, причому абсолютно безкоштовно. Подібних проектів ще не було в мережі, тому на цей звернути увагу точно варто.

Як повідомляв Знай.uа, смартфон Xiaomi Redmi Note 8 приємно здивує користувачів. Повідомляється, що гаджет отримає камеру на 64-мегапікселя, і це при тому, що смартфон буде вважати бюджетником. Знаючи цінову політику Redmi, смартфон точно не буде коштувати дорожче 300 доларів, так що смартфон вже став популярним до виходу. Враховуючи, що попередній смартфон до цих пір користується величезною популярністю, першу партію цього девайса розберуть всього за кілька секунд, так що смартфон відразу після презентації точно не вийде. У всякому разі для тих, хто живе за межами Китаю.

Також Знай.uа писав, що Google Pixel 4 обзаведеться крутий начинкою. Пошуковик вже підтвердив, що смартфон отримає функцію радара, що дозволить управляти іншими гаджетами віддалено.