Житель штату Техас в США, який в 17 років пережив клінічну смерть, розповів, що побачив "за межею".

Цю інформацію повідомляє Daily Express.

Чоловік розповів, що за цей час перед його очима промайнуло все життя, а після цього він помітив перед собою тунель з яскравим світлом у кінці.

У повідомленні говориться, що будучи юнаком Дуглас страждав безсонням і зловживав алкоголем. Одного разу він випив сильнодіючий препарат, який не сумісний зі спиртним – і у американця на кілька хвилин зупинилось серце, проте лікарям вдалося його врятувати.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Дуглас розповів, що побачив перед собою власне тіло, що лежало на підлозі, і тунель, що тягнув його за собою. При цьому, за словами чоловіка, він відчував абсолютний спокій і умиротворення.

Далі в кінці тунелю Дуглас нібито зустрів образ Ісуса Христа, який сказав йому змінитися, щоб «пройти сюди». Чоловік захотів залишитися, проте образ запевнив, що «його час ще не настав», і попросив розповісти людям про себе.

Нагадаємо, під Києвом знавіснілий чоловік кидався на людей з сокирою і пошкодив кілька автомобілів.

Також Знай.uа писав, в мережі опублікували фото чоловіка, який зґвалтував і пограбував дівчину в Києві, прикинувшись таксистом.