Стало відомо, що у неділю, 4 серпня, спостерігаються проблеми з такою соціальною мережею, як Instagram. Неполадки помічаються в ряді країн, у тому числі і в Україні. Про це повідомляє УНН, посилаючись на сервіс Downdetector.

"Проблеми в роботі Instagram спостерігаються з 22:17 за часом Східного узбережжя США (5:17 за київським часом)", - розповіли в повідомленні.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Крім того, на збої в роботі соціальної мережі скаржаться користувачі в США, Бразилії, Бельгії, Нідерландів і Франції. З неполадками також зіткнулися і в Німеччині, Мексиці, Польщі, Великобританії, Сербії, Чилі, Росії, Японії та Малайзії.

В Україні про збої в роботі повідомляють користувачі в столиці і у Вінниці.

Так, більшість користувачів Instagram просто не може оновити стрічку новин (близько 50%), 29% не можуть зайти в свої облікові записи, ще 20% відчувають труднощі при перегляді Stories.

Нагадаємо, що оновлення Google Chrome залишить платні сайти без копійки. Деякі сайти перевіряють режим інкогніто і наполягають на тому, щоб користувач увійшов в систему, перш ніж зможе прочитати статтю.

Як повідомляв портал Знай.ua, компанія Facebook збирається провести черговий ребрендинг популярних сервісів Instagram і WhatsApp.

Також портал Знай.ua писав, що співробітники входить в Google команди Project Zero виявили шість небезпечних вразливостей в операційній системі iOS від Apple.