Відомо, що в даний момент, навколо Сонця рухається невеликий космічний корабель. Корабель, відомий як сонячний зонд "Parker", близький до річниці свого запуску, що відбувся 12 серпня.

В 2018 році зонд занурився в атмосферу Сонця, "відкусивши" її шматок (захопивши частинки) для досліджень. Після двох польотів "Паркер" передав дані на Землю, які перевершили очікування дослідників.

Зонд Паркер

Так, 1 серпня поточного року дослідники з Лабораторії прикладної фізики Джона Хопкінса, яка спроектувала і побудувала космічний корабель, у своєму блозі оголосили, що Parker доставив 22 ГБ даних після того, як 6 травня закінчилося друге "зіткнення" з Сонцем, і воно показало дивовижні результати.

Сонячна корона, крізь яку пролетів зонд Паркер, захопивши трохи частинок для досліджень

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Кількість даних було на 50% більше, ніж раніше дослідники очікували побачити. Після запуску контролери "Паркера" змогли максимізувати спосіб завантаження даних, і тепер вони очікують отримати ще 25 ГБ наукових даних просто з космічного корабля, який максимально зблизився з Землею в період з 24 липня по 15 серпня. Жоден апарат в історії космонавтики не наближався до Сонця так близько, як "Паркер", тому вимірювання, які нині оцінюють вчені, раніше були недоступними.

Нагадаємо, кілометровий астероїд несеться на Землю: людство у небезпеці.

Як повідомляв Знай.uа зовсім не такий, як ми представляли: вчені показали, як Чумацький шлях виглядає насправді.

Знай.uа писав, Сонце випустило на волю монстра Нібіру, величезне крилате чудовисько мчить до Землі за помстою.