Перші подробиці про смартфон моделі з'явилися тиждень тому: хто опублікував в мережі тизерну картинку з характеристиками нового флагмана Vivo - моделі iQoo Plus 5G. А зараз апарат засвітився наживо, що вказує на дуже швидку його прем'єру. Можливо, гаджет покажуть відразу ж перед виходом Samsung Galaxy Note 10.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Потенційна новинка засвітилася на заході ChinaJoy 2019. Дівчина на фото — менеджер по продуктам iQoo, а напис на корпусі не дає засумніватися в тому, що ця модель iQoo оснащена модемом 5G. Як видно, смартфон запропонує незвичайне колірне виконання тильній панелі і потрійну основну камеру. Враховуючи, що смартфонів з підтримкою 5G не так вже й багато, цей смартфон явно виділяється серед своїх конкурентів.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Згідно попередньої витоку смартфон побудований на SoC Snapdragon 855 Plus, має 8 ГБ оперативної пам'яті і акумулятор ємністю 4500 мА·ч, а також підтримує швидку зарядку потужністю 44 Вт. Про ціни поки говорити рано.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.