Компанія Xiaomi представила свій новий ігровий ноутбук Xiaomi Mi Gaming Laptop 2019. У основу пристрої лягли топовий процесор IntelCorei7 дев'ятого покоління. Враховуючи, що цей ноутбук презентую китайці, цінник повинен порадувати користувачів.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Зовні ноутбук мало чим відрізняється від попередника. Є ті ж роз'єми, клавіатура з підсвічуванням, а також рамки навколо екрану такого ж розміру. Лептоп також отримав чотири порти USB3.0 Type A, роз'єм RJ-45, відеовихід HDMI, слот для карт пам'яті, WI-Fi і Bluetooth 5.0. Варто відзначити, що ноутбук виглядає справді по-геймерски. Відразу видно, що компанія все ж цікавилася у гравців, чого їм не вистачає в ноутбуці.

Популярні новини зараз
Пенсія "зависне" в банку: кому з українців можуть заблокувати картки Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати" Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Читай Знай.іа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Щодо інших характеристик відомо про 15,6-дюймовий дисплей, виконаний з нержавіючої сталі корпус товщиною 20,9 мм, відкриті GPUNVIDIA Ge Force GTX1660 Ti, NVIDIA Ge ForceGTX1660 Ti або NVIDIA Ge Force RTXTM2060.

Об'єм оперативної пам'яті – 8 і 16 ГБ, об'єм SSD – 512 ГБ з інтерфейсом PCIe. Є камера 1 Мп, і батарея на 4,5 години безперервного перегляду відео і серфінгу в мережі. Що стосується цін, за девайс попросять від 1000 до 1300 доларів, в залежності від модифікації.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.