Стало відомо, що у Всесвітній організації інтелектуальної власності ентузіастами був виявлений патент Xiaomi на створення смартфона з безрамковим дисплеєм і сонячною панеллю на тильній стороні корпусу. Відомий своїми рендерами на основі інсайдерської інформації ресурс LetsGoDigital візуалізував прототип нового телефону на основі патентів.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Таким чином, передня панель пристрою зайнята дисплеєм без будь-якого вирізу – фронтальна камера прихована під самим екраном. На початку літа 2019 року Xiaomi вже демонструвала прототип смартфона Mi 9 з фронтальною камерою, яка прихована під дисплеєм.

Ще однією відмінною рисою новинки стала сонячна батарея, яка займає більше половини поверхні задній панелі смартфона. При цьому сонячна панель всього лише трохи збільшує смартфон — модуль камери як і раніше виступає над поверхнею. Дактилоскопічний датчик, найімовірніше, розташований під екраном. Основна камера подвійна.

Поки неясно, чи збирається Xiaomi насправді випускати подібний "екологічний" смартфон. Про це поки що повчать.

Нагадаємо, що в мережу злили живі фото смартфону з двома екранами.

Як повідомляв портал Знай.ua, флагманський Vivo iQoo Plus 5G вперше засвітився на фото.

Також портал Знай.ua писав, що Samsung Galaxy Note 10 засікли в руках пасажира метро ще до релізу.