Ілон Маск порівняв королеву Великої Британії Єлизавету II з героями популярного мультика.

Засновник компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск відомий своїм ексцентризмом. От і цього разу американський мільярдер поставив в глухий кут своїх фанатів.

Ілон Маск розмістив у себе в Twitter дивний пост, в якому порівняв телепузиків, героїв популярної дитячої телепередачі, з королевою Великобританії Єлизаветою II.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Телепузики, як відомо, різного кольору – на цьому і акцентував засновник SpaceX. Ілон спершу опублікував кадр з телешоу з його головними героями, а потім оприлюднив фото, на якому монархиня одягнена в різні пальто, кольори яких відповідають кольорам костюмів героїв мультфільму.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Фотографію з телепузиками (Teletubbies) він назвав "Teletub" і додав емодзі у вигляді бджоли. Колаж з королевою, відповідно, назвав "Queen" і також додав емодзі бджоли - тобто, разом виходить queen bee - бджоломатка.

Що мав на увазі бізнесмен - невідомо. Його ексцентрична публікація за кілька годин набрала безліч коментарів користувачів соцмережі.

Фанати відреагували на загадкове послання Макса по-різному. Так один з них написав: "Заради Бога, Ілон, зараз четверта годинаі ранку! Йди спати!", вирішивши, що бізнесмен, мабуть, перепрацювався.

"Ілоне, чи слід нам турбуватися про тебе?" (Elon, should we [bee] worried about you?), - написав інший користувач, також використавши зображення бджоли і використовуючи гру слів - be (бути) і bee (бджола).

Нагадаємо, Ілон Маск подарує водіям Tesla незабутні відчуття: в затор потрапити захоче кожен

Як повідомляв портал Знай.ua, Tesla створить гігантського робота для збірки авто без руки людини

Також Знай.ua писав, Ілон Маск оголосив дату першої подорожі на Місяць