Експерти розповіли про взуття, яке може принести серйозні проблеми зі здоров'ям своїм власникам. Схоже, далеко не вся взуття підійде покупцю, не кажучи вже про стилі. Мова йде про більш серйозні проблеми.

Про небезпеки повідомила лікар-ортопед Христина Роу-Бауер.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Різке похолодання йде в Україну: вже можна діставати підштанники та курточки Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

За її словами, невідповідна взуття для занять спортом може не тільки “знищити” педикюр і призвести до зламу нігтів, але і доставити більш серйозні неприємності у вигляді підошовного фасциїту (запальний процес, що вражає зв'язку), стресового перелому, а також призвести до втрати нігтя на пальці. Проблеми звучать досить серйозно, так що з цим жарти погані.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Експерт рекомендувала при виборі кросівок для занять спортом враховувати особливості стопи, рельєф місцевості і стиль бігу. Ортопед нагадала, що необхідно вибирати взуття в другій половині дня, коли нога має трохи більший розмір. Таким чином, ви зможете підібрати правильний розмір.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.