Не секрет, що на прилавках з'являться два нових бюджетника, Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8, які стануть дуже популярними в своєму ціновому сегменті.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Пенсія "зависне" в банку: кому з українців можуть заблокувати картки Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати"
Показати ще

Очікується, що два цих телефону анонсують вже в найближчі півтора місяці, тобто це має статися до середини вересня. Новинки отримають безліч особливостей, але головна серед таких буде полягати в їх вартості. За смартфони попросять близько 200 доларів, і це означає, що він буде доступним абсолютно для кожного. Втім, це вже гарантує популярність цих смартфонів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як повідомив керівник бренду Redmi Лу Вейбинг, всі майбутні недорогі телефони бренду будуть отримувати чіп NFC, який призначений для обміну інформацією безконтактним шляхом.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.