Абсолютно несподівано для всіх глава компанії Slightly Mad Studios Ян Белл повідомив про те, що співробітники його ігровий студії, яка відома по іграм з серії Project Cars, займаються створенням своєї власної ігрової консолі наступного покоління, яка обіцяє стати справжньою бомбою. Звичайно ж, творці консолі впевнені, що ця консоль просто знищить PS5 за всіма показниками, вихід якої запланований на 2020 рік.

Відомо, що майбутня новинка під кодовою назвою Mad Box має RBG-підсвічуванням, яка може світитися різними кольорами, причому колір таких вибирає сам користувач.

Спеціально для того, щоб ігрова приставка Mad Box практично зовсім не видавала жодного шуму при роботі, для неї створили кастомний систему рідинного охолодження.

PS 5 таким похвалитися не може. Правда, ціна на конкурента Sony може сильно відрізнятися.

Популярні новини зараз
Різке похолодання йде в Україну: вже можна діставати підштанники та курточки Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Коли саме вийде Mad Box і під якою назвою – невідомо, але майже напевно це трапиться вже в першій половині 2020 року, тоді як Sony PlayStation 5 і Xbox Two від Microsoft вийде лише в другій половині року.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.