В Україні – з Mercedes-AMG G63 зібрали надпотужного монстра Brabus G800 з використанням оригінальних запчастин Brabus. У Instagram-акаунті Brabus Ukraine показали цього красунчика. Автолюбителі шоковані потужністю автомобіля.

Авто отримало традиційний обвіс, капот з повітрозабірником і 23-дюймові диски. Як видно, запаска відсутня.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Втім, G800 все ж відправлять на завод Brabus. Там йому мають повністю замінити обробку салону.

До речі, за останній час в Україні з’явився не лише 800-сильний позашляховик, але навіть пікап Брабус.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, як і у випадку з 900-им, 222-им Мерседесом; Брабус Г800, має абревіатуру, що вказує на потужність, а не на літраж. В Україні багато автолюбителів, які просто пруться від Геліка; але це не G500, і не G63AMG, - це створений на базі G65AMG, монстр.

Здається, що показаний в Женеві 2014-ого, — Mercedes Brabus G800, вже зовсім забув про бездоріжжя.mbg1-1 Про косогорах, ґрунтовий колії, і бруду; йому не в силах нагадати, навіть 3 ( два міжколісних і один міжосьовий) диференціала. Але навіть при цьому, у своїй ступінь брутальності; а саме за неї, більшість фанів Геліка, і обожнюють цю машину, G800 є «Гелендвагеном в кубі».

Нагадаємо, Razer представила електро-позашляховик за ціною Tesla: фото.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.