Новинка в світі зброї, порівняно з класичним дробовиком, Fostech Origin 12 виразно показує найшвидшу швидкість здійснення пострілу і подальшу перезарядку. Тут зовсім інша конструкція механізму подачі патронів – вона робить зброю несхожим на все, що зазвичай прийнято називати дробовиками.

Інженери витратили багато років на створення ідеального зброї нової конструкції. Своїм виглядом Origin 12 більше нагадує штурмову гвинтівку, доповнену барабанним магазином. Інакше бути і не могло – з його швидкістю перезарядка стандартні дробовики виглядають зброєю з минулого. Тут напівавтоматична конструкція механізму перезарядки барабана.

Як і будь-яка сучасна зброя, новий дробовик можна доповнити різними типами сучасних прицілів, включаючи коліматорний і багато інших, а також глушниками. Творці подають свій дробовик як універсальну гвинтівку і кажуть, що їх створення є кращою зброєю для ведення ближнього бою в міських умовах.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України
Показати ще

Нагадаємо, президент України блискавично відреагував на звірячу розправу з українськими героями на Донбасі.


Як повідомляв раніше Знай.uа, Євген Селезньов хоче перейти в турецький клуб.


Також Знай.uа писав про те, що у Києві біля метро Дарниця палають кіоски.